OVER ONS

Bouw28

BOUW28 is een jong en dynamisch bedrijf dat opgericht is in 2016 te Schiedam. Opgericht door een groep mensen die gespecialiseerd in hun vakgebied. Wij staan bekend met onze kwaliteit, betrouwbaarheid en vakkundigheid in de markt.

Wij gebruiken alleen het beste kwaliteit

Onze tafels zijn echte dwarsdoorsnedes van boomstammen waarbij de jaarringen zichtbaar zijn. Elke tafel heeft zo zijn eigen karakter, kleur en uitstraling. Ook zijn er voor elke boomstam blad, houten of metalen poten leverbaar. De tafels leveren wij in diverse afmetingen en verschillende lengtes en breedtes. Wij maken alles op maat, wil je de schors toch net iets anders? Of wil je het blad toch een tintje donkerder? Of toch net dat ene hoekje eraf, dat kan allemaal bij Bouw28. Daarnaast kunnen wij ook 3D-tekeningen ontwerpen.

Uitstekende kwaliteit en lage prijzen

Doormiddel van onze zeer aantrekkelijke prijzen voor onze geselecteerde kwaliteits producten, haal je zo kwalitatief hoogstaande producten in huis voor de juiste prijs. Het is belangrijk dat iedereen met een goed gevoel naar huis gaat na een bezoek aan onze winkel en doen ons best om dat te kunnen realiseren. Wij streven naar zeer tevreden klanten, minder is voor ons niet voldoende.

Unieke producten

Alle houten meubilair maken wij zelf. Heb je ideeën? Jij zegt het, wij maken het! Kom langs in de winkel

TOP